Over avonturen onderwater, duikopleidingen en ander geneuzel, live van het eiland Ko Tao in Thailand

maandag 1 juli 2013

Officieel dakloos


Gisteren logeerde mijn moeder nog bij mij en nu logeer ik bij mijn moeder. Vandaag was de verhuizing van mijn spullen naar de opslag. Ik ben dus officieel dakloos! Een raar gevoel. Waar ben ik aan begonnen? Dinsdag a.s. vlieg ik met FinnAir via Helsinki naar Bangkok om daarna door te reizen naar Koh Tao. Er is geen weg meer terug...we gaan het gewoon doen. Vandaag heb ik de deur van mijn huisje dicht getrokken en is mijn avontuur al een beetje begonnen.

Natuurlijk is dit ook de plek om mijn geweldige verhuisteam te bedanken! In het bijzonder mijn zusje en mijn zwager. In het magazijn van mijn zwager mag ik mijn spulletjes neerzetten en is er zelfs plek voor mijn auto. Dat hij mij vandaag weer 'het wasmachine mietje' noemde neem ik dan maar op de koop toe. Lang geleden, mijn zwager heeft mij wel honderd keer verhuisd, heb ik ooit een wasmachine neergezet om even uit te puffen...fout...het blijft me achtervolgen. De pestkop!

Ook vandaag kon mijn zwager het niet laten en nam een neefje te grazen. Die moest (lege) pallets passen in de vrachtwagen..."Ok, die past"......"En pak nu is die onderste pallet van de stapel?"

2 opmerkingen:

  1. Hard gewerkt!!! Nu op weg naar je tropische bestemming....super!!
    Hangt er nu iemand onderste boven in de verhuiswagen? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dat klopt, is mijn neefje...hij is acrobaat

    BeantwoordenVerwijderen